ОВЕН 

Не са изключени грешки и в личните отношения, невидими, но дразнещи половинката ви, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ТЕЛЕЦ 

Романтичните запознанства днес няма да ви донесат очакваното щастие, защото още не сте готови да го заслужите. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

БЛИЗНАЦИ 

Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

РАК 

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Бъдете отговорни към семейните си задължения в края на месеца, направете нужните покупки, за да си спестите емоционалните изблици и разправии. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

ДЕВА 

Инатът ви е на висота и може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време с надеждата, че залитането ви встрани ще остане тайна. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

ВЕЗНИ 

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. Вгледайте се в себе си, вината винаги е двустранна, не търсете причината само в половинката си. 

СКОРПИОН 

Поискали сте среща с ваша тайна интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си. 

СТРЕЛЕЦ 

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

КОЗИРОГ 

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

ВОДОЛЕЙ 

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения в този ден, защото преценката ви е далеч от реалностите. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

РИБИ 

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.