Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Джими Хендрикс и Брус Лий.

ОВЕН

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, което не е по ваша вина, но отказват да ви повярват. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи докато не намерите сили да си признаете вината.

БЛИЗНАЦИ

В личните ви отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Намерете златната среда между служебните и семейните си задължения.

РАК

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите, но ви плаши самотата. След като имате съмнения в чувствата си, е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ЛЪВ

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви за вашето общо бъдеще. Сексуалните ви отношения се нормализират, ако не проявите неочаквана агресия.

ДЕВА

От сутринта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения и на почивка сред приятели или със семейството си. Отидете вечерта на гости или на ресторант с вашите половинки и семейството си.

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи, особено ако се налага да правите външни ремонти на вашето жилище в променливото време! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

СКОРПИОН

Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка и да не прекаляват с претенциите си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия, но да не бързат с обещанията за годеж и брак.

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ВОДОЛЕЙ

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват.

РИБИ

Въпреки че сте натоварени с работа и през този ден, вечерта бъдете сред семейството си, с ваши приятели и роднини, които ви гостуват по ваша отдавнашна покана. Не пропускайте след като си легнете, интимните разговори и сексуалните наслади.