Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Елън Дедженеръс, Жозе Моуриньо и самият автор на този хороскоп.

ОВЕН

В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо, ще си стоите наказани без секс.

БЛИЗНАЦИ

Не пропускайте да се приберете навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете, се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

РАК

В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатия ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили.

ДЕВА

Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени, кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо.
Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

СКОРПИОН

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, но причината е двустранна и все още обратима. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор и след това да съжалявате. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

КОЗИРОГ

Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви, но се вгледайте в себе си и осъзнайте вашите грешки. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, преди да сте проверили дали чувствата ви са споделени.

РИБИ

Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка, със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.