ОВЕН 

От вас зависи да избегнете проблемите в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси, най-вече у дома ако сет семейни. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте готови да съхраните добрия тон в отношенията си. 

ТЕЛЕЦ 

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

БЛИЗНАЦИ 

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

РАК 

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

ЛЪВ 

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема и гнева ви, но ако се замислите, ще осъзнаете, че имате полза от нея. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Наложете си търпение и спокойствие и не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

ВЕЗНИ 

Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор, но след броени дни да се окаже, че сте сгрешили. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Не позволявайте на емоцията да ви попречи на правилната преценка на вашите нови познати и на техните скрити намерения. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

СТРЕЛЕЦ 

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете критични към недостатъците си, постарайте се да ги промените и да надмогнете емоционалните си изблици. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

РИБИ 

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.