Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Робърт Патинсън, Стиви Уондър и Камен Воденичаров.

ОВЕН

Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви хора. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе като дар любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

През целия ден проявете щедрост и покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятният завършек на една красива вечер.

РАК

Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

ЛЪВ

От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома или ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени и да се откажете от агресивния секс.

ДЕВА

Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ВЕЗНИ

Отношенията с интимната ви половинка изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата й ще я изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора и на здравословен, активен и незабравим секс.

СКОРПИОН

Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си към интимната половинка, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

КОЗИРОГ

Късметът може да ви изостави, ако сте решили да кръшнете встрани и да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си хора. Открийте най-краткия път към сърцата на любимите си хора, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

РИБИ

Любимите ви хора са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Влюбили сте неочаквано и не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.