Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Енрике Иглесиас и Дейвид Атънбъро.

ОВЕН

Избегнете проблемите в семейството и с интимната половинка. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любими хора, се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте я засегнали. Няма причини за отказа ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

БЛИЗНАЦИ

Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимите си хора. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

РАК

В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Следобед е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ДЕВА

Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

ВЕЗНИ

Ако не сте семейни, имате възможност да срещнете подходящата половинка. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

СКОРПИОН

Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искренни в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, забравете за сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимните си партньори. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

КОЗИРОГ

Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

В отношенията с интимната половинка е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимите ви хора.

РИБИ

Създайте отново хармония в личните си отношения. Докажете на интимната си половинка, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.