Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Елън Бърстин.

ОВЕН

Не проявявайте агресия към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си, въпреки че може нарочно или без да се усетят да ви ядосват заради неизпълнени домашни задължения. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод, но не бива да прибързвате с крайното си решение, защото може да сте подтикнати от "добронамерени" роднини - интриганти. Внимавайте, за да не съжалявате скоро в самотата си. Нямате желание за сексуален контакт при обтегнатите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се приберете с добро настроение и си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора, не бъдете заядливи без причина. Не съсипвайте възвърната хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

РАК

Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, след като сте се обадили, че ще закъснеете след работа заради служебни задачи. Избягвайте стреса. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада.

ЛЪВ

Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Сякаш се притеснявате да се рушите от личната си свобода, но не бавете дълго отговора си. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания.

ДЕВА

Неприятели от години се опитват да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и отговорете подобаващо, след което ги отдалечете и забравете завинаги. Спокойствието е най-силното ви оръжие. Не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка.

СКОРПИОН

Вечерта, дори и уморени и напрегнати е време да  създадете хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече, при това без причина. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашата половинка.

СТРЕЛЕЦ

Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните, като излезете в половинката си на романтична вечеря, в заведение с приятна музика. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете изострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на грешни съвети.

РИБИ

Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас и не иска да примирие. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.