2024 е годината на планетата Сатурн и на кармичната отплата. „Всеки, който е вредил, ще си понесе кармичните наказания“, каза астрологът и нумеролог Светлана Тилкова-Алена в „Тази сутрин“ по bTV. „Това е годината на материални успехи и стабилизацията“, допълни тя.

Планетата Сатурн се свързва с дисциплина, отговорност и упорита работа. Според астрологията тя ще да донесе предизвикателства и уроци, но и награди чрез усърдие и постоянство.

Зодиакалните знаци със силни позиции през 2024 са Козирог и Водолей, тъй като планетата Сатурн управлява Козирога и е съуправител на Водолея.

ЕТО КОИ ЗОДИИ ЩЕ СА ЗАЩИТЕНИ ПРЕЗ 2024?  

Овен

Овните трябва да се съсредоточат върху кариерата и личните си цели. За тях ще се появят възможности за лидерство и себепознание.

Телец

Телците ще постигнат стабилност във финансов план, тъй като ги очакват по-високи възнаграждения за свършената работа. Годината е подходяща за изграждане и укрепване основите на професионалния път.

Дева

През 2024 Девите трябва да се съсредоточат върху личностното развитие. Годината е подходяща за личностно развитие и професионални върхове.

Риби

За Рибите предстоящата година е вдъхновение за развитие в духовен аспект. Интуицията и емпатията на зодиакалния знак ще им помогнат за постигане на професионални успехи.