Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Брус Уилис и Ваня Джаферович.

ОВЕН

Прибирате се уморени от работа, но всичко добро настроение и отмора, вечерта ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради тези никому ненужни свади.

ТЕЛЕЦ

Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях, не само защото сте постоянно заети, а и защото все подреждате живота и мислите им. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен и сте длъжни да го съхраните от интриганти и злобни хорица, които искат да сте нещастни като тях. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Личният ви живот е хармоничен, спокойствието в семейството ви е факт. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Така ще имате възможност да им помогнете и да разчитате на тяхната подкрепа. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, след като се приберете напрегнати и ядосани от работа, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Няма да ви се разминат и проблемите с интимния партньор, ако сте готови да спорите без причина, само защото някой ви е ядосал. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

Въпреки напрежението през деня, вечерта за щастие ще се успокоите с вкусна вечеря и в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания, ако сте си възвърнали доброто настроение.

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, ако не преценявате познатите си и сте решили на всяка цена, дори и с неподходящ партньор, да се лишите от самотата. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране у дома и желанието да приготвите вечеря, което не се случва често. Хапнете си, пийнете си вино и се отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.