Хороскопът на Алена за 10 декември.

ОВЕН

Стабилизирайте отношенията с близките си, което напоследък все по-често обтягате. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

БЛИЗНАЦИ

След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения. Предпазвайте се от разправии с брачната половинка. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия.

РАК

Следобед пътувайте, стига да нямате неотложни служебни задачи  и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ЛЪВ

Вечерта, след работа ви съветвам да не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре си пригответе вкусна вечеря се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ДЕВА

Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена.

ВЕЗНИ

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, няма да сте щастливи, а и няма защо да прекъсвате съществуващите отношения. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

СКОРПИОН

Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост и отказът ви да пазарувате за празниците, защото според вас са далече. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата в почивните дни. Сексуалните удоволствия са заслужената награда за вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня.

ВОДОЛЕЙ

Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.