Какво възбужда всяка една от зодиите – специална техника, чаша дъхаво вино или нашепване на мили думи на уше. В следващите няколко страници предстои да разберете как да подлудите всеки един от представителите на зодиака. Ако може по отделно...

Овен


Овните са агресивен и ориентиран към действието знак. Повече привличат и възбуждат импулсивни и страстни партньори, отколкото изискани и нежни. Тях ще възбудите лесно като им шепнете спонтанни и искрени думи на ушенце.

Внимавайте, защото тези зодии са най-уязвими в любовта

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>
 

ТЕЛЕЦ 


Ако се опитвате да съблазните телец, то най-лесният път до тяхното сърце и легло е малък подарък и вкусна вечеря в комбинация с изискано вино. За да ги подлудите изцяло, спокойно може да се спрете на целувките по врата – действат им безотказно възбуждащо.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта - 2>>

 

БЛИЗНАЦИ

 


Драматични обрати и спорове – това е най-големият афродизиак за представителите на зодиата близнаци. Харесват да имат до себе си доминиращи партньори, които всички около тях желаят. На по-късен етап от връзката обичат да експериментират с нови техники за целуване или пози.

Диета според зодията>>

 

РАК

 


Дълги прегръдки и целувки, държане и галене на ръката – това са все неща, с които ще привлечете един рак към себе си. Привличат ги енергични и независими личности, но не натрапчиви, а такива, които блестят със собствен блясък.

Интериор според зодиятa>>

ЛЪВ

 


Лъвовете обичат всички форми на изразяване на любов, а най-много ще ги изненадате, ако организирате нощ, която да прекарате само с тях. Нещата, които ще ги възбудят са вкусна вечеря, чувствен масаж, комплименти и любовни обяснения. След като получи желаното количество внимание, лъвът ще ви отвърна десетократно.

Коледни подаръци според зодията>>

 

ДЕВА

 


Девите са известни като любители на контрола. Въпреки това, за кратко обичат да прехвърлят тази роля на партньра си. Ако обаче това продължи прекалено дълго, те са склонни да изневерят, за да почувстват отново контрола в свои ръце. Ако искате да възбудите дева – предложете й ново преживяване.

Камъче за всяка зодия>>
 

ВЕЗНИ



Любовни писма, вечеря на свещи, ласки и масажи – това са неща, които определено представителите на зодия везни обожават и никога няма да откажат. Нежните игри със зъби по устните и ушите също са сигурен начин да ги подлудите от възбуда.

Всяка зодия да си знае... шоколада!>>
 

 

 

СКОРПИОН

 


За скорпиона истински афродизиак е готиният хумор от страна на партньора. Ще им направите сериозно впечатление, ако ги заведете на луксозна почивка или в изискан ресторант. Ако съчетаете двете неща – представителите на зодията ще бъдат ваши.

 

СТРЕЛЕЦ

 


Целувките по врата и устните сигурно ще им харесат, но когато този запас от сексуални идеи се изчерпа, пробвайте с чист планински въздух и екстремни спортове. Стрелците си падат и по нестандартното отношение на партньора към тях.

 

КОЗИРОГ


Макар всички да ги възприемат като големите традиционалисти на зодиака, козирозите обичат забранените любовни игри. Нещо, което би ги довело до възбуда е партньорът им да ги докосва под масата, на която е цялото семейство например. Изрази от сорта на това, че не можете да живеете без тях също им действат възбуждащо. 

ВОДОЛЕЙ

 


Водолеите искрено се наслаждават на споделянето между партньорите на интимни тайни. Общите разговори, смехът и искреността са ключът към сърцето и страстна нощ с тях.

РИБИ

Снимки: Thinkstock/Guliver Photos


Романтични разходки, вечеря, съпроводена със звук от китара, романтичен филм – рибите са мечтателите на зодиака и по отношение на бурните нощи, те си мечтаят за романтика като от филм. Релаксираща музика, романтична обстановка и нежни докосвания са рецептата за вечер, пълна със страст.