.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Женската сила е в това да признаеш, че нямаш супер сила

| преди 2 години
Десислава Димитрова
Снимка: Личен архив
Десислава Димитрова в "8 жени за 8-и март"

Десислава Димитрова е ботаник, изследовател и координатор на Slow Food* за България. Тя знае много от тайните на автентичната храна, може да ви покаже къде в България все още се пазят традиционни култури и ястия, и дори е опитвала пържена медуза. Като почти всяка жена обожава цветята и отглежда прелестни орхидеи.

Марина - жена с мнение, принципи и броня8 жени за 8 март

8 март, когато беше дете... 

„Празникът на мама”, за който се подготвяхме отдалече. Както и поздравителни картички с моя лик, на които никога не се харесвах, с изключение на една единствена снимка.

Червеният карамфил
През 70-те и 80-те години на миналия век карамфилите бяха класика, а ако миришеха, си беше направо лукс. А да, имаше и една руска песен за червените карамфили като символ на горящото сърце на комуниста. Ти си жена със страст към цветята и без резерви към червените карамфили. Дори онези карамфили, за които стана дума, понякога ми липсват - почти изчезнаха, заменени от най-разнообразни екзотики.

8 март през 2016
Е вторник. А както се пее в една песен "Вторник е добрият ден". 

Червило или чук?
Жена с елегантно червило, която развива и ползва ума си, може да бъде по-силна и от парен чук.

Твоята супер сила като жена е?
Че нямам супер сила. Силата е в това да го признаеш и да бъдеш просто човек със своите слаби и силни моменти.

Slow Food* - неправителствена организация, алтернатива на бързото хранене като символ на някои проблеми на съвременното човечество; мотото на СФ е "Вкусно, чисто, честно".

Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?