Най-красивото момиче на планетата и икона на стила - така бе наречена жената, която се появи в мрежата и предизвика интереса на милиони потребители. Самоличността ѝ обаче остава в тайна за света. Защо? 

Това е дългокоса блондинка с кукленско лице, чийто стил напомня за елегантността на 80-те и 90-те или така нареченият стил днес  - „тих лукс“. Тя  отговаря на всички критерии за богаташка наследница, като се облича така, сякаш е израснала в богатство и разкош, учила е в привилегировани учебни заведения и води аристократичен начин на живот. 

КОЯ Е ТАЗИ МИСТЕРИОЗНА ЖЕНА?

Плътни устни, сини очи, изразителни скули, повдигнати вежди, буйни дълги коси - този набор от идеални черти на лицето, които привличат всички погледи са почти нереално красиви!

Да, красавицата, която прикова милиони в интернет, не е реален човек, а е генериран образ от изкуствени интелект (AI). 

Въпреки това потребителите, които попадат на изображенията ѝ, често не осъзнават веднага, че до тях не е поредната популярна инфлуенсърка от плът и кръв, и започват да търсят името ѝ в социалните мрежи. Истината за самоличността на красавицата е изключително разочароваща за всички. 

ОТКЪДЕ ИДВА „НАЙ-КРАСИВОТО МОМИЧЕ НА ПЛАНЕТАТА“

Снимка: marieclaire.ru

Според една от версиите, актрисата Дениз Ричардс, е в основата за вдъхновението за създаването на „най-красивото момиче на планетата“. Американската актриса с ангелско лице е позната на зрителите от сериалите „Двама мъже и половина“ и „Приятели“, с ролята си на „братовчедка Каси“, която Рос и Моника не са виждали от детството си. 

Що се отнася до стила на „най-красивото момиче на планетата“, изкуственият интелект е анализирал популярни модни тенденции от 90-те до днес. Изглежда се е спрял и на рекламни кампании на класически марки като Ралф Лорън, за да изгради този вечен стил на елегантност.