.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 навика в поведението на независимата жена

LadyZone.bg | преди 4 години
Жена
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Тя обича своя живот. Тя го движи и направлява...

1. Тя притежава достатъчно самочувствие и увереност, за да позволява дилеми от типа „Ако ме харесва, дали ще ми се обади”, да тормозят съзнанието й. Ако отсрещната страна не го направи, ок. Значи не е трябвало. А това със сигурност е знак, че ще бъде щастлива с някой друг.

2. В същото време, ако тя си пада по един мъж и се чувства прекрасно в неговата компания, първа ще вземе нещата в свои ръце. Тя е активна натура, уверена в действията си и не се колебае нито за миг да последва смело сърцето си и да предприеме първата крачка.

3. Ако мъжът до нея отделя повече време на ангажиментите и срещите си с други хора, близки и приятели, за сметка на това с партньорката си, тя няма много-много да му мисли. Има твърде много риба в морето, за да си губи времето с мъж, който не отдава особено значение на връзката си.

4. Независимата жена е достатъчно сензитивна. Тя много добре осъзнава, че да си независима и самостоятелна, не означава да си лишена откъм емоции или чувства. Това просто говори, че животът й е достатъчно динамичен и смислен, за да допусне в него мъж, който би могъл да навреди на неговия ритъм, на целеусремеността и позитивизма, които носи в себе си.

5. Тя не търси мъж, който да я подкрепя финансово. Тя търси човек, който да я подкрепя психически и емоционално.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?