Една от най-скандалните носителки на титлата "Мисис България" Анита Мейзер е в животозастрашаващо състояние. В момента тя е в Щатите, където лекарите правят редица изследвания.

Преди няколко дни Мейзер сподели снимки от болницата, в която се намира, а малко след това активира и кампания за набиране на средства, за да премахне гръдните й импланти.

Оказва се, че единият е спукан, а по думите й той „токсикира всички органи от неизвестно време, плюс мозъка и костите“.

„Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен“, пише още миската.

Анита изразява и опасенията си, че на хората ще е трудно да си представят, че тя не разполага със средства за операцията.

"На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение."

"Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен"
"След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно състояние се оказа, че на всичкото отгоре и десния ми имплант е спукан и трови организма ми от неизвестно точно от кога време и вече положението е много сериозно, дори живота ми е застрашен и това ми го казаха лекарите!"

"Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение в което осъзнавам, че немога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка която не покрива подобна интервенция , немога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит .. и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове !!"
 
Анита споделя и подробности за състоянието си, довело до прегледи в болница и установяване на причината. 
 
"Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания . Искрено вярвам в това." 
 
"Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с активен въглен,незнам кво друго да правя докато събера необходимата сума ,но всичко ми гори отвътре като огън, а болката е вече неописуема." 
 
Припомняме и повече информация за Анита Мейзер. 
 
Името й беше често споменавано, след като стана носителка на титлата Мисис България, а по-късно представи страната ни на световния конкурс Мисис Свят през 2014 година в Мериленд. Външният й вид тогава беше най-обсъжданата тема в социалните мрежи, а и не само. По това време Мейзер твърдеше, че има най-големите силиконови гърди у нас – по 750 кубика всяка.

2 години по-късно тя отново попадна в медиите. Този път за убийството на мъжа си. Беше й повдигнато обвинение „причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда“. 12-години по-младият от нея Николай Димов беше намерен мъртъв, завързан със „свински опашки“. Вероятната причина за това била, че Анита го е задушила по време на секс. Тогава миската лежа 2 години в затвора.
 
Повече за гръдните импланти - вижте във видеото