Съпруга на дубайски милионер, която в момента е бременна, успя да сервира поредната доза шок сред интернет аудиторията, като заяви, че веднага след раждането ще започне да приема известното лекарство за диабетици "Оземпик" (Оzempic), което обаче има много странични ефекти.

Линда Андраде, за която вече сме ви разказвали и която печели последователи онлайн, като показва шикозния си и разточителен живот като съпруга на дубайски милионер, в момента е в 9-и месец от своята бременност. До момента тя е качила малко над 18 килограма и вече планира как ще си върне формата след посрещането на бебето.

Феновете й обаче не остават никак очаровани, докато Линда заявява, че "не се интересува" от потенциалните странични ефекти върху детето си, ако избере да кърми.

Снимка: Instagram

"Никой не ме е предупредил и определено не съм съгласна с това."

Във видеоклип в своя TikTok Линда признавa, че напоследък се чувства потисната от теглото си.

Докато Андраде документира почти всяка своя глезотия, като вечеря в най-изисканите ресторанти на Дубай и процедура за лице в спа център, където цените започват от 2000 долара, тя заявява за своята бременност: "За мен това е огромна жертва."

"Обичам тялото си и мразя да качвам килограми", добавя тя.

Снимка: Instagram

След като информира своите последователи, че качването на тегло е огромен проблем за нея, Линда пуска голямата бомба, съобщавайки, че планира да използва инжекциите Ozempic, след като роди дъщеря си - нещо, за което според нея хората я "осъждат".

Ozempic е медикамент, отпускан по лекарско предписание, който се използва за лечение на хора с диабет тип 2. Той стана много популярен в Холивуд, като се твърди, че много знаменитости успели да свалят килограми с него.

Когато хората я предупреждават за потенциалните опасности от приема на лекарството по време на кърмене, тя отговаря: "Току-що качих 18 килограма, това е много по-голям проблем".

Милионерската съпруга заявява още, че планирането на бъдещото й отслабване е нещо, което я кара да се чувства по-добре "от това, че е дебела".

Снимка: Instagram

Осъдителните коментари не закъсняват, като много потребители на социалната мрежа пишат, че „тя мисли повече за отслабването си, отколкото за бебето!“ Други пък я съветват просто да се храни добре и да прави упражнения“, а трети са категорични „"След като бебето се роди, нищо друго няма да има значение".

Междувременно някои от последователите й я увериха, че е красива такава, каквато е.

"Зашеметяваща си. Не си дебела" и „Ако бях бременна, щях да искам да изглеждам като теб", пишат още коментиращите.

Снимка: Instagram

Производителите на лекарството твърдят, че "не е известно дали Ozempic преминава в кърмата", но призовават хората "да не използват Ozempic, ако кърмят".

А становището на американската клиника Майо гласи: "Няма адекватни проучвания при жени за определяне на риска за кърмачето при употребата на това лекарство по време на кърмене. Преценете потенциалните ползи спрямо потенциалните рискове, преди да приемете това лекарство по време на кърмене. Винаги се консултирайте с Вашия лекар преди употреба".