Бившата приятелка на Григор Димитров - Виктория Боня, полага сериозни усилия, за да смени драстично външния си вид.

След като промени прическата си и отново сложи филъри, за да направи устните си обемни, рускинята проби ушите си не на 1 и 2, а на цели 8 места. И както правят инфлуенсърите - не пропусна да сподели видео как стана това.  

Осемте дупки на ухото й прави Брайън Томпсън, който е световноизвестен в областта на пиърсинга. Дори само заради атрактивния си външен вид той печели много клиенти в Холивуд. А профилът му в Инстаграм има над 150 000 последователи. 

Виктория Боня се е снимала за Playboy и често се е хвалила с връзките си с различни футболисти. Много медии я обвиняват в проституция и порнография, а някои дори подозират, че страда от шизофрения. Афинитетът й към спорта явно прелива и към тениса. 

Пред онлайн платформата Premier Виктория Боня сподели, че е имала връзка с българския тенисист Григор Димитров. При това дълга и сериозна. 

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", разказва Боня.

Другото момиче е Лолита Османова

За всички връзки на българския тенисист може да прочетете тук