Майката на певицата Поли Генова – Даниела Генова, с юбилей! Тя навърши 60 години, а певицата не пропусна да отбележи празника и да поздрави своята майка.

„МАМА на 60! Честит Рожден Ден на най-добрата МАЙКА, БАБА и истинска ДАМА - Арх. Даниела Генова!“

По повода Поли Генова публикува снимка на майка си и своята дъщеричка Леа, която в края на миналата година навърши 1 годинка.


Даниела Генова е архитект и се занимава с проектиране на сгради, както и с дизайн на вътрешни интериорни пространства.

„Майка ми е много важен човек за мен. Тя е моят пример в живота. С това как жената може да бъде много силна фигура. Как тя, макар, че има семейство, може да бъде независима, да има независим дух, да има професия, която да продължава да развива във времето. Да не се отказва – това може би е най-силният урок, който съм получила от нея“, споделя Поли Генова в предаването „Животът по действителен случай“ по bTV.

Преди 19 години Даниела научава страшната диагноза.

„Получих диагноза рак на гърдата. Нещо, което звучи страшно, нещо което никой не очаква, защото няма симптоми преди това.“

Тогава Поли е едва на 15-16 години. За седмица била организирана операцията, при която бива отстранена едната гърда на майката на певицата – т.нар. мастектомия, която със сигурност е удар по самочувствието на всяка жена.

„Хубавото на това, което ми се случи преди 19 години е, че ми смени приоритетите – има по-важни неща от външния вид, от суетата“, сподели в предаването Даниела Генова.

Само преди няколко седмици и бащата на Поли празнува своя 60-годишен юбилей. Певицата го нареше "най-готиния баща" и каза, че го обича: