Мъжете, Ню Йорк и сезоните

Стилът на мъжете е доста различен особено, когато става дума за свалки. Те знаят, какво да кажат и как да подходят, за да привлекат женското внимание. С настъпването на пролетта можеш да го видиш и в очите им - те първи са готови за размножителния сезон, който направо ги побърква.

Зимата рязко намалява тяхното мъжко желание. За тях това е сезонът на правене на пари. Фокусират се изцяло над работата си и как да си седят вкъщи пред телевизора.

Забелязала съм, че сезоните оказват значителни промени в настроението на нюйоркчани.
През зимата те стават много по-затворени и даже леко агресивни. През есента са забавни и големи сладури. През лятото са просто секси и горещи. А когато настъпи пролетно време - те наистина се разгонват.

Убедена съм, че времето оформя до голяма степен техните мъжки нагони. Когато е горещо и приятно навън, те са царете на свалките, но когато е студено и мрачно - превръщат се в мечки, които искат да бъдат сами и да изпаднат в дълбок зимен сън. Все едно искат да проспят цялата зима и да се събудят чак на пролет. А се будят, когато вече са гладни и загоряли.

Мъжете в Ню Йорк определено са отражение на града, в който живеят. Всяка жена се впечатлява от високите небостъргачи, които пронизват небето, които ни оставят те без дъх. Така е и когато пред нас стои Нюйоркчанин в костюм - той върви самоуверено и показва сила и величие. Много хора смятат, че Ню Йорк е един от най-самотните и егоистични места на света, а и Нюйоркчани са си такива.

Те не се обвързват, защото начинът, по който са избрали да живеят в този град, ги кара да бъдат самотни. За тях приоритет е да правят пари, бизнес или кариера. За тях време за срещи почти никога не остава. Накрая, когато вече са успели професионално, се надяват да намерят и жена, която ще може да се вмъкне в техния зает график.

Но нека да направя едно сравнение с мъже от други градове!


Всеки път, когато съм била в Лос Анжелис, забелязвам, че мъжете там са леко безотговорни, не мислят толкова много за пари, а предимно за това как да отидат на плаж, да карат сърф и да си прекарат добре. Те не се интересуват от ангажираща връзка, както нюйоркчаните. За разлика от тях ЕЛ ЕЙ младежите имат цялото време на света.

В Маями мъжете искат само да купонясват - те са нещо като гадже под наем. Отиваш при тях, когато ти трябват и ги зарязваш, когато ти омръзнат. Те се интересуват само от това да имат хубаво тяло, лице и добре поддържан тен. За тях не е важно какво една жена има в главата си, а нейната красота. Ето тук е основната им разлика с нюйоркчани, които търсят и красотата, и интелигентността.

Чикаго e град, известен като родно място на много българи. Студен и ветровит като типичния източноевропеец. Те са студени, малко по-груби и пазят емоциите си дълбоко в сърцата си. Не отдават голямо значение на романтиката и любовта. Ходят на ресторант само ако има специален повод. Правенето на пари е свързано с правенето на мускули. Ако с физически труд можеш да направиш няколко хиляди долара и да си купиш нова кола, защо пък не, вместо да дават пари за образование. За разлика от тях нюйоркчани бързо правят пари и то благодарение на техните знания, а това им гарантира по-добър живот, далеч от предградията.

Измервайки и сравнявайки всички тези мъже с градове и сезони осъзнавам, че нюйоркчани са най-добрите. С тях си представям перфектната картина - прекрасен съпруг и семейство. Всеки път, когато чета Ню Йорк Таймс осъзнавам, че мъжете в Ню Йорк са като него. В Таймс винаги мога да намеря рубрика за нещо арт, музика или култура, а с голям интерес преглеждам и рубриките за стил, бизнес и пътувания. Когато срещна един нюйоркчанин, аз бързо преоткривам всяка една рубрики в него.