Родители на петзнаци, които току-що отпразнуваха първия им рожден ден, са шокирани, когато изненадващо разбират, че чакат още 1 бебе.

“Не сме опитвали за бебе, защото аз приемах противозачатъчни”, казва Хейли Ладнър от Мисисипи за неочакваната новина, че тя и съпругът й Шон ще стават родители на още едно момиченце, което трябва да се появи на бял свят през юли тази година.

Животът им с петзнаци е динамичен, затова многодетната майка споделя, че е възможно да е забравила да вземе хапче по време на “хаоса” през декември, който преживяват, когато три от петте им бебета са хоспитализирани заради пневмония.

Снимка: Facebook

"Бях сигурна, че ще бъде отрицателен", казва още Хейли за теста за бременност, който си прави веднага след като се появяват първите симптоми.

Новото бебе ще се присъедини към еднояйчните четиризнаци момиченца Адалин Елизабет, Евърли Роуз, Мали Кейт, Магнолия Мей и братчето Джейк Ийстън.

Тъй като Джейк всеки момент ще направи първите си стъпки, а момичетата пълзят усилено, семейство Ладнър е твърде заето, за да приеме добрата новина.

"От една страна, бях много, много уморена, но предположих, че това е само защото имам пет деца!”, казва Хейли. "Така че просто приех като причина за умората си това, че съм майка на пет бебета."

Когато разказа на Шон за положителния си тест за бременност, той също отказва да приеме новината. Решил веднага да отиде до аптеката и първото изречение, което казал било “Отивам да взема още тестове”.

Снимка: Facebook

Многодетната майка, която е в очакване на шестото си дете, разказва, смеейки се "Е, разбира се, че и те бяха положителни."

Няколко седмици били нужни на родителите, за да осъзнаят какво им се случва. В момента те са готови да посрещнат още едно бебе, което ще е със 17 месеца по-малко от своите сестри и братче.

"Отначало беше страшно, защото знаехме, че разликата във възрастта им ще е много малка, но ако мога да се справя с пет, мога да се справя и с шест!" казва още Хейли.

Снимка: Facebook