Двойка от Вашингтон дълго мечтае за деца, а когато мечтата им се сбъдва, двамата вече са горди родители на петзнаци!

27-годишната Стефани и 29-годишният Греъм Фрийлс посрещат пет бебета наведнъж на 4 юни тази година - четири дъщери и един син. В 27-ата гестационна седмица се наложило спешно секцио в медицинския център „Сейнт Джоузеф“ във Финикс, съобщават от болницата.През уикенда щастливото многодетно семейство се прибира у дома след 11-седмичен престой в отделението за интензивно лечение на бебета в болничното заведение след "изключително рядкото" раждане.Стефани казва, че двамата със съпруга й са "толкова благодарни", че децата им са у дома с тях.

"Много хора се молеха за нас и семейството ни. Благодарни сме, че толкова много молитви бяха чути, и очакваме с нетърпение да създадем нови спомени като седемчленно семейство."

Пътуването на двойката към мечтаното семейство е дълго. Стефани е диагностицирана с киста на хипофизата, след като двойката се е оженила през 2017 г. Въпреки че хирурзите са успели да я отстранят, съпрузите все още се борят Стефани да забременее.

Снимка: facebook/St. Joseph's Hospital and Medical CenterМолитвите на семейство Фрийлс са чути и на 23 декември 2022 г., Стефани разбира, че очаква дете.

"Години наред се молехме Бог да ни благослови с деца и сега това най-накрая се сбъдна! Винаги съм искала голямо семейство, но никога не съм си представяла, че това ще се случи наведнъж", казва щастливата майка.

Когато лекарите във Вашингтон изследват нивата на хормоните на Стефани, резултатите показват, че двойката може да очаква повече от едно бебе.

В началото на тази година първият ултразвуков преглед доказва, че хипотезата е вярна - и че те очакват пет бебета.

Снимка: facebook/St. Joseph's Hospital and Medical Center"Това беше един от най-лудите моменти в живота ни", казва Стефани. "Бяхме толкова развълнувани и уверени, че Бог целенасочено ни е поверил тези пет скъпоценни бебета. Но също така знаехме, че има сериозни рискове при раждането им.“

Затова съпрузите се обръщат към д-р Джон Елиът, перинатолог от Финикс, който специализира в многоплодни бременности от по-висок порядък. След консултацията Фрийлс решават да се преместят в Аризона от щата Вашингтон до края на бременността на Стефани и да родят петте си бебета в болницата във Финикс.На 3 юни двойката се втурва към болница "Сейнт Джоузеф", след като Стефани изпитва силни болки, съобщават от болницата. След това научават, че тя вече е била с шест сантиметра разкритие.


В ранната утрин на 4 юни се раждат Аделин, Елиана, Линеа, Фишър и Харпър Фрийлс, които стават известни като петорката на Фрийлс!

Снимка: facebook/St. Joseph's Hospital and Medical Center

Вижте във видеото за един нетрадиционен фестивал, който се провежда във Франция - фестивал на близнаците: