Ако има двойка, която да докаже, че в риалити предаване като „Ергенът“ можеш да намериш истинската любов, то това определено са Джейд Ропър и Танер Толбърт.

Джейд участва в американската версия на Ергенът“* и по-точно в 19-и сезон на риалити предаването. Тогава тя се класира четвърта и не успява да намери любовта. Танер пък участва в сезон 11 на женската версия на „Ергенът“, която в САЩ се нарича „The Bachelorette”. И той не намира сродната си душа. Но двамата се срещат в следващото издание на риалити формата, което е сборно и наречено „Bachelor in Paradise“ – то събира предишни участници от двете риалити предавания „Ергенът“ и „The Bachelorette“.

Двамата се харесват веднага, оставайки някак настрана от другите двойки в предаването. И докато камерите се фокусират върху интригите, тяхната любов пламва и Танер предлага брак на Джейд едва няколко седмици след началото на риалити формата. Тогава всички смятат, че това е прибързано решение, но ето ги двамата няколко години по-късно – щастливи, влюбени и родители на цели 3 деца.

След края на сезона на "Bachelor in Paradise" Танер знае, че иска да бъде с Джейд завинаги. "Това, което имаме, струва много повече от един милион рози", казва той, когато предлага брак на любимата си. "Обичам те, Джейд, и искам да продължа да те обичам до края на живота си."

Няколко години след края на предаването, което ги събира, двамата признават, че Джейд е забременяла, докато все още снимали, но след това пометнала. Тя споделя, че цялото преживяване ги е сближило още повече.

По-малко от година след запознанството им Танер и Джейд се женят – през януари 2016 г. Естествено камерите на „Ергенът“ са там и снимат, а церемонията е излъчена по известната американска телевизия ABC месец по-късно - точно за Деня на влюбените.

Телевизионната двойка започва да строи своя дом на мечтите в Канзас Сити, откъдето е родом Танер.

Година по-късно, през август 2017 г., се ражда първото им дете – дъщеричка на име Емерсън, или Еми, както я наричат на галено.

След почти три години в Канзас Сити Джейд и Танер се преместват в Калифорния през декември 2018 г. Второто им дете се ражда през юли 2019 г. в новия им дом в Сан Хуан. Младата майка мислела, че има достатъчно време да стигне до болницата, когато започнала да ражда и синът им Брукс се родил в гардеробната на къщата.


По-малко от година след раждането на Брукс, през май 2020 г., телевизионната двойка обявява, че третото им бебе е на път и ще се роди през ноември. Джейд признава в Инстаграм, че е странен момент да си бременна на фона на пандемията от коронавирус, но добавя:

 

"Въпреки че този момент има своите минуси, ние сме благодарни и развълнувани за това бебе. Наистина вярвам, че бебетата, които се раждат през това време, са тук по специална причина. Изключително сме щастливи да обичаме още едно бебе, да дадем на Еми и Брукс още едно братче или сестриче!“

 

*The Bachelor (“Ергенът”) е американска мултимедийна риалити поредица за романтика и връзки, която се излъчва в 31 държави по света и започва с телевизионния риалити формат The Bachelor през 2002 г. Сега включва множество допълнителни телевизионни проекти, подкаст, уебсайт и др. Българската версия по лиценз на Warner Bros. се излъчва от 2022 г. по bTV. До момента у нас са реализирани 2 сезона на предаването.