14 септември е специална дата за семейство Бийбър. Преди пет години на този ден Джъстин и Хейли Бийбър станаха семейство. От тогава двамата не спират да демонстрират любов и привързаност един към друг.

Все още влюбеният до уши Джъстин се обясни в любов на своята съпруга в пост в Инстаграм, където я нарече „най-скъпоценното“ и обяви, че я обича „с всяка фибра на съществото си“.

„За най-скъпоценното, моята любима. 5 години. Ти завладя сърцето ми. От дълбините на душата си до мозъка на костите си знам, че това пътуване с теб само ще надмине и най-смелите ни очаквания. Така че нека продължим да мечтаем за големи неща, бейби. Наздраве за вечни времена. Обичам те с всяка фибра на съществото си. Честита пета годишнина!!!“

Хейли и Джъстин са една от най-известните двойки в шоубизнеса. Той е певец, а тя - модел, а също и племенница на актьора Алек Болдуин. След началото на връзката си с изпълнителя, славата й нарасна.

Феновете им вече се чудят няма ли да имат деца. По темата говори самата Хейли в началото на 2022 г.

„Винаги съм си мислела, че ще искам да имам деца веднага и ще стана майка съвсем млада. Но когато станах на 25 осъзнах, че действително съм твърде, твърде млада“, сподели тя за сайта hola.com.

„Хората приемат, че първо идва любовта, след това брака и после децата. Но къде остават нещата, които искам да постигна в кариерата си?“

Още снимки на влюбените Джъстин и Хейли може да видите в галерията ни горе>>>

Вижте във видеото една двойка, която е заедно от 60 години: