Хейли Болдуин отново изрази любовта си към Джъстин Бийбър - 24-годишната звезда беше забелязан в Холивуд с колие с инициалите на съпруга й.

Изработено по поръчка от любимата бижутерка на знаменитостите Дженифър Фишър, колието включва инициалите "JDB" в готически шрифт.

Това признание в любов обаче е струвало доста на модела, защото от Page Six съобщават, че стойността на колието вероятно е около 21 740 долара.

"Знам със сигурност, че обичам този човек от много дълго време и сега няма да се откажа от него. Просто не бих му причинил това", сподели наскоро Болдуин в подкаста "In Good Faith with Chelsea & Judah Smith".

В епизод на поредицата Хейли разказа за трудностите, през които са преминали със съпруга й, които страдаше от проблеми с психичното здраве, причинени от лаймската болест.

"Щях да издържа всичко, независимо какъв щеше да бъде резултатът. Беше наистина трудно", споделя тя.

Болдуин и Бийбър за първи път започнаха да се излизат заедно в края на 2015 г. и се разделиха през 2016 г.

Двамата възобновиха връзката си през 2018 г., преди да се сгодят през юли и да се оженят в съд в Ню Йорк два месеца по-късно.

Звездите вдигнаха голяма сватба в Южна Каролина през 2019 г., а оттогава на Болдуин има множество бижута, свързани със семейния й статус - от верижка "Бийбър" до колие "Съпруга".