Обичаме обобщенията, когато в няколко кратки текста и снимки показваме най-доброто, което се е случило през изминалата година. А по традиция вие имате възможност да определите кои са най-интересните събития, личности, двойки и тоалети от световния шоубизнес. Ето как изглеждат обобщенията на анкетите, които пуснахме в края на 2019 година.

Най-драматична звездна раздяла на 2019 година
За най-драматична звездна раздяла на изминалата година определихте тази между певицата Майли Сайръс и актьора Лиъм Хемсуърт, следвана от Брадли Купър и Ирина Шейк, а третото място е за милионерката Кайли Дженър и рапърът Травис Скот. Припомнете си кои други двойки се разделиха и каква беше историята им:

Звездна двойка на 2019 година
Шон Мендес и Камила Кабейо са двойката, която най-много ви е изкефила през миналата година. На второ място е нетрадиционното „приятелство“ межди Киану Рийвс и Александра Грант, а на трето – актрисата с български корени Нина Добрев и Грант Мелън. Още подробности и резултати от анкетата за звездна двойка на годината:

Най-ослепителната звездна сватбена рокля на 2019 година
Данните от анкетата са категорични – според вас най-красивата звездна сватбена рокля е на съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли Болдуин, следвана от тази на тенисистката Каролине Возняцки и сватбеният тоалет на Цеци Красимирова, който беше изработен от български дизайнер. Припомнете си най-ослепителните звездни сватбени рокли на 2019 г. тук:Най-добре облечената звезда на 2019 година
Кейт Мидълтън е вашият фаворит що се отнася до мода и стил. Тя е била най-добре облечената известна личност през изминалата година, следвана от Дженифър Лопес и Виктория Бекъм. Вижте за кого още гласувахте и какви са останалите резултати:

Домашен любимец на 2019 година
През 2019 година ви разказахме вълнуващи истории за сладки домашни любимци, които ви разтопиха от умиление. Един от тях обаче истински ви докосна - Казу - котето, което няма очи, но вижда със сърцето си. След това се нарежда Барс - единственото куче у нас, което открива отровни примамки в дивата природа, както и кучето Уайли, което има сърце на носа. Вижте и прочетете отново техните истории: