Изпращаме шеметна и стилна 2019 година. Подбрахме звезди, които се отличиха със запомнящ се почерк и ангажиращи вниманието визии, които сме отразявали и сме запомнили по някакъв начин. Гласувайте в анкетата ни за най-добре облечена звезда на 2019 година. Ако сме пропуснали да отбележим вашия фаворит – не се колебайте да оставите името му като коментар под статията.

Коя е най-добре облечената звезда на 2019 г.?


Меган Маркъл

Снимка: Getty Images


Бременна или без коремче – Меган определено беше център на вниманието през 2019 г. Всеки нейн тоалет беше щателно проучван от модните редактори на световните издания – от обувките и роклята до прическата и обеците. Хиляди жени по света пък, които искат да се докоснат до кралския стил, търсеха по-евтини варианти на визиите й.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images


Другата кралска снаха, която се очаква да стане кралица, след като съпругът й принц Уилям наследи трона, също се нарежда сред най-добре облечените звезди на планетата. Стилът й отново е копиран, обсъждан и високо оценяван от критиката. В много отношения тя е сравнявана със своята свекърва – покойната принцеса Даяна и това изобщо не е учудващо, защото половината от бижутата, които Кейт носи са именно на лейди Ди. Даваме й допълнителна точка за носенето на български чорапи!

Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images


Макар че през последните години модната компания на Виктория Бекъм не работи на печалба и в края на миналата година се наложи съпругът й да спасява бизнеса й, футболната съпруга си остава една от най-добре облечените звезди на планетата. Класическият стил и линии, които следва Виктория са лесно разпознаваеми и имат голямо влияние върху модната индустрия като цяло.