В края на годината си правим равносметка за много неща. В този материал ви представяме най-известните двойки, които се събраха през 2019-а. А в анкетата ни може да гласувате за най-яката двойка, която лично вас ви е изкефила най-много.

Коя звездна двойка през 2019 година ви изкефи най-много?


Киану Рийвс и Александра Грант

Голямата изненада сред звездните двойки през 2019 година бяха Киану Рийвс и Александра Грант. През ноември двамата се появиха на събитие, хванати за ръце. По-интересно е, че те се познават отдавна и са работили по много проекти заедно. Изглежда, че появата на червения килим беше просто, за да съобщят на света, че са заедно.

Снимка: Getty/Instagram

Нина Добрев и Грант Мелън
За любовния живот на сктрисата с български корени Нина Добрев не се знаеше много през последните 1-2 години. Затова пък тя афишира връзката си с режисьора Грант Мелън гръмко и категорично, като двамата се появиха заедно на кинофестивала в Кан през май.

Шон Мендес и Камила Кабейо
През лятото слуховете са връзка между двамата актуални изпълнители се завъртяха с пълна сила. Тогава обаче Шон Мендес отрече да се заедно с Камила. Това се оказа излишно като обяснение, защото през юли двамата бяха изловени да разменят горещи целувки в Маями.

Снимка: Getty/Instagram

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм
И двамата са много известни и това може би е била причината да запазят връзката си в тайна до март 2019, когато Джеси Джей разкрива в Инстаграм профила си, че двамата са заедно. От тогава певицата и актьорът са забелязвани на различни локации заедно в Лондон.

Снимка: profimedia.bg

Мадона и Аламалик Уилямс
Още една изненада на 2019-а са Мадона и с 36 години по-младият танцьор Аламалик Уилямс, които съвсем официално оповестиха връзката си през декември, появявайки се заедно на балкона на хотела, в който са отседнали заедно.

Майли Сайръс и Кейтлин Картър
След раздялата си с Лиам Хемсуърт, с когото бяха женени по-малко от година, Майли Сайръс побърза да се наслади на свободата, започвайки връзка с жена – блогърката Кейтлин Картър. За двете дами дори се говореше, че живеят заедно.