От месеци в светските среди отвъд Океана се говори усилено за новия мъж в живота на Мадона. 61-годишната поп икона реши да не подклажда слуховете, а да потвърди връзката си с 36 години по-младия Аламалик Уилямс. Певицата направи няколко знакови публични появи с него. Двамата бяха заснети да пристигат с частен самолет на летището в Маями заедно с децата на Мадона на 13 декември.

 

Снимка: profimedia.bg/instagram

Ден по-късно Аламалик и изпълнителката излязоха заедно на балкона на луксозната хотелска стая, в която всички заедно са отседнали в Маями. По-късно Уилямс беше забелязан да пуши на същия балкон.

Снимка: profimedia.bg/instagram

Кой е Аламалик Уилямс? Той е на 25. Израства в Калифорния в семейството на военен ветеран и има един брат и една сестра. След като завършва гимназия, започва усилено да се занимава с танци. Работи с Мадона от 2015 година, като се включва в турнето й Rebel Heart tour и обикаля с нея по света. В социалните мрежи той описва себе си с простичкото „Аз танцувам“.

В момента Аламалик участва в турнето на поп иконата Madame X, което започна през септември. Маями, където се намира семейството на Мадона, е една от спирките на турнето, което в началото на 2020 ще мине и през Европа. 

С тази снимка, на която двамата са на сцената, Аламалик поздрави Мадона за рождения й ден през 2017 г.