Нина Добрев е една от любимите ни холивудски звезди. Последната година звездата от „Дневниците на вампира“ радваше феновете си с множество постове в социалните мрежи, но любовният й живот беше оставен в тайна. На фестивала в Кан обаче, актрисата щастливо показа връзката си с режисьора Грант Мелън.

 

 

 

След раздялата с колегата й от „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър актрисата не показваше много от любовните си трепети. След тригодишната романтична история от площадката на тийнсериала, през 2015 г. Добрев имаше връзка с актьора Остин Стоуел, която продължи година.

През 2017 г. Глен Пауел успя да спечели сърцето на канадската актриса с български корени. След раздялата двамата поддържат добри приятелски взаимоотношения.

Нина и Глен
Снимка: Getty Images

На рождения си ден в началото на годината Нина беше забелязана с Грант Мелън, но това остана само като слух. Очевидно Добрев и половинката й добре са прикривали отношенията си.

 

 

 

Двамата са били забелязани заедно на партита на Супербоул. Но едва на фестивала в Кан Нина Добрев и Грант Мелън показаха по-свободно отношенията си - двамата открито позират за снимки. Забелязани са и на излизане от ресторант след обяд.