Дженифър Лопес и Бен Афлек са сияели от щастие като младоженци, докато са били заснети да се разхождат тази седмица из Бел Еър.

Двойката очевидно в проверявало ремонта на обширното жилище за 28 млн. долара, което Дженифър Лопес притежава в престижния квартал. 50-годишният Бен Афлек е бил елегантен в модно бледо синьо сако, наметнато върху карирана риза, а 53-годишната певица е била с модните за Лос Анджелис масивни оранжеви очила.

Дженифър Лопес купи обширното имение в Бел Еър от актрисата от "CSI: Ню Йорк" Сиела Уорд през 2016 г., като плати за удоволствието зашеметяващите 28 млн. долара.

Докато тя и Афлек се установяват като семейство, след като сключиха брак по-рано тази година, имението на Дженифър се ремонтира. По-рано се бяха появили множество съобщения, че "Бенифър" търсят къща с надеждата да се преместят в изцяло нов съпружески дом.

Тази седмица ТMZ разкри, че вместо да купуват нова къща, те просто ще се преместят в дома на Дженифър в Бел Еър.

Преместването ще се осъществи едва след като завърши преустройството - крайъгълен камък, който се очаква да бъде достигнат в края на следващата година. Съобщава се, че междувременно те ще отседнат под наем в Бевърли Хилс в имение, собственост на австралийския милиардер Джеймс Пакър, който преди време беше сгоден за Марая Кери.

Бен Афлек вече е пуснал на пазара собственото си имение в Пасифик Палисейдс с офертна цена 30 млн. долара, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Дженифър Лопес и Бен Афлек в следващото видео: