Поведението на един от гостите на сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек предизвика силнотото недоволство на младоженката. В социалната мрежа беше споделено видео, получено от TMZ, на което се вижда как булката танцува и пее пред гостите си.

"Този видеоклип е заснет без наше разрешение. Точка. А човекът, който го е направил, се е възползвал от личен момент", написа 53-годишната певица в Инстаграм.

"Не разбирам как сте се сдобили с този материал, след като гостите ни подписаха споразумения за конфиденциалност и ги помолихме да не споделят нищо от сватбата ни. От нас зависи какво ще споделяме. Всички лични моменти, които искам да споделя с феновете си, са на моя уебсайт. Записът е бил откраднат и продаден без наше съгласие", добави тя.

Дженифър Лопес заяви, че нови моменти от церемонията ще бъдат споделени, когато тя е "готова". От Инстаграм веднага се извиниха и изтриха видеото, пише още БГНЕС.

След като прекараха няколко дни в Италия, Дженифър Лопес и Бен Афлек се върнаха в Лос Анджелис. Влюбените гълъбчета се насладиха на момент като двойка, преди да се съберат отново с децата си.

Американската суперзвезда е майка на 14-годишни близнаци Макс и Ема от първия си брак с Марк Антъни, а 50-годишният актьор има три деца от Дженифър Гарнър: Вайълет (16 г.), Серафина (13 г.) и Самюъл (10 г.).

Вижте повече за Дженифър Лопес в следващото видео: