Кинолегендата Робърт де Ниро най-после разкри името на новородената си дъщеричка и показа нейна снимка. След като във вторник той шокира всички със съобщението, че е станал баща за седми път, сега 79-годишният актьор даде повече подробности за най-новото попълнение в семейството му по време на телевизионно участие.Малката се казва Джия Вирджиния Чен де Ниро. Родена е на 6 април с тегло 3 кг и 800 г. Майката Тифани Чен и носителят на „Оскар“ са „изключително щастливи“, че са станали родители.


Де Ниро разкри, че наскоро е посрещнал седмо дете в интервю за "Entertainment Tonight Canada", когато поправи интервюиращия, който го попита за шестте му деца, като каза, че те "всъщност са седем".


„Току-що ми се роди бебе“, сподели той във вторник.

Де Ниро има шест деца от предишни връзки. Той и първата му съпруга, Даяна Абът, са родители на дъщеря Дрена, на 51 години, и син Рафаел, на 46 години. През 1995 г. му се раждат близнаци - момчетата Джулиан и Аарон, които днес са на 27 г. Майката е моделът и актриса Туки Смит. Де Ниро има и син Елиът, на 24 г., и дъщеря Хелън Грейс, на 11 г., с бившата си съпруга Грейс Хайтауър.