Робърт де Ниро официално е баща на седем деца! 79-годишният актьор разкри, че отново е станал татко в интервю за предаването "Entertainment Tonight Canada", докато разказваше за ролята си на баща и за новия си филм „About My Father”.


„Искам да кажа, че с децата няма как да се избегне. Не обичам да ми се налага да съм строг и подобни неща. Но просто нямаш избор. И мисля, че всеки родител би казал същото. Винаги искаш да постъпиш правилно с децата и да им вярваш, но понякога не можеш", казва актьорът.

Когато интервюиращият пита де Ниро за шестте му деца, той го поправя с думите: "Всъщност са седем".

„Току-що ми се роди бебе“, сподели той, но не предостави повече подробности за най-новия член на семейството или за партньора, с когото е посрещнал бебе № 7.

Актьорът с втората си съпруга Грейс Хайтауър, с която са женени в периода 1997 - 2018 г.
Снимка: Getty ImagesНосителят на „Оскар“ има шест деца от предишни връзки. Де Ниро и първата му съпруга, Даяна Абът, са родители на дъщеря Дрена, на 51 години, и син Рафаел, на 46 години. През 1995 г. му се раждат близнаци - момчетата Джулиан и Аарон, които днес са на 27 г. Майката е моделът и актриса Туки Смит. Де Ниро има и син Елиът, на 24 г., и дъщеря Хелън Грейс, на 11 г., с бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

Робърт де Ниро, Грейс Хайтауър (втората му съпруга) и синът им Рафаел.
Снимка: Getty Images


Освен това де Ниро е и дядо. Споделял е, че най-доброто, което един родител или баба и дядо могат да направят, е да подтикнат децата си да постигнат мечтите си.

"На моите деца им казвам: "Ако искаш да станеш актьор или да правиш това или друго, няма проблем, стига да си щастлив. Просто не се продавай на безценица", заявява де Ниро пред сп. „Пийпъл“ през януари 2020 г.

Робърт де Ниро и дъщеря му Дрена де Ниро от първия му брак.
Снимка: Getty Images