Забравете за девет месеца бременност, тежест и неразположения - тази майка е бременна от почти девет години!

Ялансия Росарио, 30-годишна майка от Далас, Тексас, има деветима синове и в момента е бременна с близнаци, съобщава The Sun.

Тя казва, че със съпруга ѝ Майкъл ще продължат с децата, докато им се роди момиче.

Преди няколко дни Росарио сподели видео от рутинен преглед в Инстаграм, където има близо 100 хиляди последователи. 30-годишната американка се надява, че поне един от близнаците й има две X хромозоми – т.е. е момиче.

"Бих искала да видя половете им, но знам, че ще са момче/момиче по майчина интуиция! Нямам търпение да разбера заедно с вас в края на месеца!!!", написа тя в социалната мрежа.


Майката инфлуенсър често споделя видеоклипове от живота си със синовете си Джамел, 12 г., Майкъл младши, 9 г., Анджело, 8 г., Принс, 5 г., Синсър, 3 г., Армани, 2 г., Гимани, 1 г., и Кайро, 2 месеца, както в Инстаграм, така и в TikTok. Четвъртият им син, който също се казва Армани, е мъртвороден.


Росарио ражда първия си син, когато е на 18 години и оттогава е бременна почти всяка година. Тя разказва за изживяванията си по време на бременностите, включително и за един спонтанен аборт през първия триместър.

Обича голямото си семейство, но казва, че се сблъсква с онлайн тролове, които ѝ казват "да спре да използва парите от нашите данъци", които често я питат "колко бащи" имат децата ѝ.

"Много хора гледат всички тези деца и се чудят как се справяме. С осем момчета в къщата нещата определено стават хаотични, но това не означава, че не живеем и нормален живот. Разбирам, че ако имаш повече от обичайния брой деца, това определено привлича вниманието! Но топ заблудата е, че няма достатъчно време за всяко дете", написа тя в Инстаграм.

", има 7 дни в седмицата с 24 часа в денонощието, трябва да намериш време за това, което е важно, нали! Следващото, което виждам много често, е, че хората си мислят, че или имаш куп пари, за да можеш да си позволиш голямо семейство, или трябва да си разорена през цялото време с всички тези деца. Наистина не е толкова скъпо, колкото всички си мислят. Живеем комфортно с това, което изкарваме", продължава тя.

Многодетната майка споделя още, че харчи около 400 долара седмично за хранителни продукти, но най-голямото предизвикателство за нея е да се справи с прането и домакинската работа.

Вижте какво споделя за майчинството Анджелина Джоли, която има 6 деца: