Хотелиерът Пейо Георгиев, познат от участието си в „Сървайвър“, сключи църковен брак със съпругата си Татяна.

Снимка: Роберт Атанасов

На празничното събитие присътваха и други герои от приключенското риалити - Ваня Джаферович, Алекс Петкова и Драго Методиев.

Снимка: Роберт Атанасов

„Ние от 20 години сме заедно, имаме граждански брак, но не сме правили тържество, защото бяхме 12 години в Гърция, а след това 4-5 години в Испания. Сега решихме да сключим църковен брак в Троянския манастир и да поканим приятелите на купон“ – сподели Пейо пред LadyZone.bg.

Снимка: Роберт Атанасов

Кумове на двойката са Милена Найденова и Красимир Димов от Бургас. На снимката виждаме техния син Александър (вляво) и сина на Пейо и Татяна – Томас.

Снимка: Роберт Атанасов

Тържеството бе в „Къщи за гости Робин Худ“, които са собственост на Пейо и Татяна.

Снимка: Роберт Атанасов

„Много красива сватба с около 150 гости от цяла България, както и от Англия и Гърция. С четири оркестъра. Беше тежка вечер, купонът продължи до 7 сутринта. Празнувахме около басейна, под звездите. По едно време вече бяхме и в самия басейн“ – разказа ни Пейо, който е и запален ловец.

Снимка: Личен архив

Той е родом от град Средец, жена му е софиянка, но избират махала Жеравица до село Черни Осъм (на километър и половина от Троянския манастир), защото „искахме да живеем на спокойствие, в сърцето на гората“.

„Къщи за гости Робин Худ“ заема 15 декара, като в тях има 5 къщи, 2 басейна, 2 външни джакузита и едно вътрешно.

Снимка: Албена Люцканова

Снимка: Албена Люцканова

Още снимки от сватбата можете да видите в галерията най-горе.