Александра Петкова, която заряза работата си като маркетинг специалист и се впусна в приключението "Survivor: Скритият идол", сподели в „Преди обед“ какво се случва с нея след риалитито.

“Да съм самотен воин не беше предвидена стратегия. Както много пъти се видя, на моменти не знаех къде се намирам, не бях подготвена за самата игра, не бях запозната с нея, самото ми участие в нея стана инцидентно. В деня, в който реших да напусна работа, един приятел ми даде идея да се запиша. Попълних формуляра, отидох на кастинг и всичко стана много бързо“, разказа Алекс.

Тя допълни, че винаги е откровена и не е успяла да разграничи играта и живота.

„Винаги си била такава. Записах те на балет, а ти играеше футбол и волейбол с момчетата“, заяви майката на Алекс в предварително записано видео.

Александра винаги се стреми да излезе от зоната си на комфорт и на 20 години отива на бригада в Аляска.

„Беше голямо изпитание. С моята приятелка Мира работихме четири месеца по 17 часа на ден във фабрика за риба“, разказа тя.

„Време е моят инат да бъде насочен към нещо по-градивно. В „Сървайвър“ се контузих на 12-ия ден и се оказа, че травмата е доста сериозна. До 39-ия ден, когато ме изгониха, бях със скъсани връзки на менискуса. След като се прибрах в София, се оперирах“, поясни Алекс.

Тя призна, че не е имала някакви по-специални отношения с Иван Узунов-Доктора.

„Бяхме в едно племе за съвсем кратко време. Иван в началото ме потърси за съюзник. Той беше човекът, който искаше да изгоним Зоран още от първия племенен съвет. Имаха голям конфликт и вероятно му бях нужна за глас. Не съм влязла в „Сървайвър“, за да търся там любовта. Намерих я след това“, съобщи голямата новина Алекс, но не пожела да разкрие повече детайли.

„Той хареса моето представяне, но най-важното е, че аз харесах това, което видях от себе си. Мислех си, че тази игра вади най-лошото от хората, но осъзнах, че тя вади това, което носиш в себе си“, коментира Александра Петкова, която сега работи като хостеса в нощно заведение и е сигурна, че тепърва много врати в живота ще й се отворят.