Иван Узунов коментира в „Преди обед“ участието си в "Survivor: Скритият идол". Оказа се, че лекарят от Благоевград е гледал само първите два-три епизода на риалитито, така че излъчените в студиото кадри бяха новост за него.

„Не обичам да се гледам отстрани и затова не знам какво е излъчено. Всъщност аз бях един от най-неподготвените участници, тъй като бях гледал само един български сезон на риалитито и един американски. Някои са гледали над 40 сезона“ – сподели Иван пред Деси Стоянова.

Снимка: bTV Media Group

„Не съжалявам за нищо, само донякъде за отпадането на Маги, защото ми беше много симпатична. Тя бе много борбена в игрите, разбирахме се добре с нея. Тя беше по-избухлива и Йоана и Борислава се страхуваха от нея“ – коментира пластичният хирург.

Той определя Зоран като най-големият стратег от всички, но не одобрява поведението му.

„Никой не ме е ругал толкова, колкото той. Казах му, че нямам доверие в него и той се настрои против мен, станах негова мишена. Мисля, че Йоана и Борислава ще са с него до един момент“ – анализира Иван Узунов.

Снимка: bTV Media Group

Относно близките си отношения първо с Александра, а след това и с Мила, Иван сподели:
„Симпатии и приятелски отношения – да. Гледайки сега кадрите, може би е имало по-голяма близост, но нищо повече. На острова бяхме некъпани, мръсни, стресирани. Там си като на заточение. Нямаш информация за външния свят, коя дата е, колко е часът и т.н. Веднъж попитах един оператор какво е ял, просто исках да проведа някакъв разговор, и той отговори „Съжалявам, нищо не мога да ти казвам“.

Снимка: bTV Media Group

След завръщането в България Иван прекарва 2-3 седмици със семейството си.

Снимка: bTV Media Group

„Опитах се да променя отношението си към тях, може би малко и аз се промених, но човек бързо се връща към старите си привички. Когато се завърнеш от риалитито, виждаш, че животът си тече по същия начин“ – обобщи Иван.