Зоран Петровски стана големият победител в "Survivor: Скритият идол", като спечели голямата награда от 150 000 лева с пет гласа от журито.

Победителят беше избран след гласуване на журито, съставено от отпаднали участници от настоящия сезон на "Сървайвър", като в оспорваната надпревара след него останаха Ганка и Карин.

Снимка: bTV Media Group

"Аз съм истинският победител в Сървайвър" – заяви обаче Ванко след края на екстремното риалити, като сподели, че два месеца след края на предаването с Ганка са станали двойка.

Снимка: bTV Media Group

Харесвате ли Ванко и Ганка като двойка?

Ганка, която по професия е софтуерен инженер, пък призна, че се опитва да работи върху това да не контролира хората около себе си твърде много.

Снимка: bTV Media Group

Ганка е на 25 г. и е от пазарджишкото село Дорково. 32-годишният Иван Георгиев е фитнес треньор и инфлуенсър от София.

Преди две седмици Ганка и Ванко споделиха снимка в Инстаграм профила си от романтична ваканция във френската столица Париж. На кадъра двамата се държат влюбено за ръце, докато преминават покрай Айфеловата кула в "града на влюбените".

Седмица по-рано двамата споделиха романтично видео в Инстаграм профилите си, на което се прегръщат влюбено край огъня в планината.