Момче с аутизъм стана кум на сватбата на своята терапевтка, след като тя го научила да говори. По време на заниманията двамата толкова се сближили, че речевият терапевт Маги решава да покани Дилън за свой кум в най-важния ден от живота си. Така момчето, диагностицирано и с интелектуални липси, става един от най-специалните й хора.  

"Синът ми, Дилън, е аутист, освен това е с интелектуални липси. Той има разкошен речеви терапевт, с когото е от 8 години. При работата си с нея той стигна ниво от изобщо неговорещ до неспирно говорещ. Сега той има привилегията да бъде кум на нейната сватба. Той измина с нея пътя до олтара и я предаде на мъжа на мечтите й." - разказва майката на Дилън. 

"Беше перфектната вечер" - допълва майката на момчето с аутизъм, описвайки сватбата. 

Освен добър личен приятел, Дилън има и добри сортни заслуги. 

През 2019-20 той е бил част от специален олимпийски отбор по ръгби.

"Беше ми трудно да си го представя да участва в отборен спорт. Той имаше щастието да попадне на невероятно подкрепящ екип от треньори, които възпитаха у него любов към отборните спортове и му помогнаха да стане част от нещо по-голямо от него самия. Нямах представа колко ще се промени неговият и нашият живот след това. " - разказва за тази негова активност майка му в сайта на отбора. 

Последователното и оптимистично отношение на треньорите кара Дилън да разбере, че той може всичко, независимо от диагнозата аутизъм.