23 април беше датата, на която семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън се увеличи с още един член – малкият Луис. Така към принцеса Шарлот, която е на 3, и принц Джордж, който е на 4 годинки, се присъедини и новият принц. Три деца под 5-годишна възраст са си сериозно изпитание, за която и да е майка. А щом става дума за херцогинята на Кеймбридж, нещата стават още по-сложни. Ако за повечето обикновени жени перфектно оформената прическа и стилните дрехи не са задължителни, то за Кейт – те са. Така майчинските задачи се усложняват.

Ще останете учудени обаче, че макар да могат да си позволят и по три бавачки на дете, Кейт и Уилям всъщност разчитат само на една. Да, една-единствена жена им помага за трите им деца! Една, но качествена!

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тя се казва Мария Тереза Турион Борело и е заедно с кралското семейство от 2014 година насам, когато принц Джордж навършва 8 месеца. Тя е лесно разпознаваема, когато е с Кейт и Уилям, защото винаги носи униформа на бавачка и задължителната кафява шапка, която показва, че е възпитаник на престижния колеж в Норланд, който е известен именно с обучението и подготовката на елитни детегледачки. Дами от Норланд са се грижили за всички деца на кралица Елизабет II, след това – за внуците ѝ, после за принцовете Уилям и Хари, а сега и за правнуците ѝ.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Интересно за всичко възпитанички на Норландския колеж е, че от тях се очаква не само да рисуват, да си играят, да четат, да хранят и да разхождат децата на богатите и известните, но и да са добре подготвени за адекватна реакция в непредвидени ситуации.

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Така например тригодишното обучение на детегледачка включва и курс по бойни изкуства и екстремно каране на кола, както и умения за реакция при похищение на детето и терористична атака.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Като единствена бавачка на трите деца, Мария Борело живее с Уилям и Кейт в двореца Кенсингтън. Често е виждана и фотографирана да си играе с по-големите принц и принцеса, както и по време на официални пътувания и визити на семейството в други страни.