Няма по-мила гледка от тази на майка и двете й деца, които се наслаждават на семеен уикенд заедно. А когато става дума за херцогинята на Кеймбридж и двете й по-големи деца, то гледката е още по-свидна. Тримата представители на британското кралско семейство посетиха конните надбягвания Хютън в Норфолк, в неделя и се смесиха с тълпата.

Малките чаровни наследници на принц Уилям бяха захвърлили официалните си тоалети от сватбата на чичо си Хари отпреди седмица и бяха облечени с подобаващи за възрастта им дрехи.

Като всяко дете на 3 години, което си умира за сладолед, и принцеса Шарлот се наслаждаваше на замразеното ягодово изкушение.

Кейт, която сме свикнали да виждаме опъната като струна със скъпи тоалети, беше заложила на синя ежедневна рокля Zara за 39 паунда, която часове, след като снимките се появиха в интернет, беше разпродадена – нещо, което се повтаря всеки път, когато херцогинята облече с тоалет на достъпна цена.

Към визията си Катрин беше добавила слънчеви очила и голяма дамска чанта, която да побере играчки или кърпички за децата.

Най-малкият член на кралското семейство липсваше, но предполагаме, че на 1 месец принц Луи е все още малък за първите си конни надбягвания. Затова пък преди броени дни Кейт беше забелязана да го разхожда заедно с принцеса Шарлот и бавачката.