Въпреки че излиза със сексапилната актриса и модел Сара Драгулева, музикантът използва Инстаграм, за да се обясни в любов на друга жена – поетесата Кристин Димитрова. В това няма нищо странно, тъй като Кристин е майката му.

„Обичам моята мама“, написа той. „Моята скъпа мама.“

Кристин Димитрова е успешна поетеса, която има публикувани стихове и статии в много страни по света. Тя беше женена за литературния критик проф. Владимир Трендафилов до смъртта му през 2019 г., от когото има две деца. Едното от тях е Константин, по-известен като Папи Ханс.

Самият Константин Требдафилов беше много успешен поет, преди да стане музикална звезда. Той се прочу изключително много с песента си „Кекс“, която стана огромен хит. Музикантът и поет обаче призна, че между феновете му е настъпило разцепление, когато е започнал да прави музика и то в един по-хумористичен стил.

Папи Ханс дори включи майка си в клипа на една от песните си, озаглавена „Мама каза“.

В края на клипа се появява самата Кристина Димитрова заедно със сина си.

Преди време в интервю за LadyZone Папи Ханс сподели, че майка му винаги е била в основата на коледните празненства за семейството.

„Коледа ни е като формалност. Обяд. Скъпи спомени са ми всички такива със семейството ми“, разказа той. „За последните години двама души от него си отидоха и е странно. Ставаме все по-малко. Но пък ето, че се потвърждава подозрението ми, че сърцевината на нашата Коледа винаги е била майка ми.“