Актьорите Алек Алексиев и Яна Титова се сгодиха преди по-малко от 1 година, а само преди дни разкриха, че са се оженили тайно. Сватбата се е състояла през май месец в малък италиански замък. Преди това подписват в Пловдив. Общо младоженците празнуват цели 4 дни, споделят двамата по време на гостуването си в „Преди обед“ по bTV.

„Просто искахме да си го запазим само за нас за известно време“, обосновава се Яна защо са запазили в тайна сватбата си, която се е състояла в тесен „семеейн“ кръг с около 40 гости.

Снимка: bTV

„Много малко хора бяха на сватбата, бяха хора, които ние наричаме семейство и това не означава, че те трябва да са с кръвна връзка, а хора, които чувстваш близки до сърцето си, на които можеш да разчиташ и обичаш. Бяха 20 и няколко човека възрастните и може би толкова деца“, казва Алек.

Вижте какво още споделиха младоженците в студиото на "Преди обед":

„Оженихме се, защото от 12 години сме заедно и осъзнахме, че може би сме един за друг – 12 години, 2 деца и куче и след кучето осъзнахме, че можем да си го позволим това нещо“, добавя актьорът.

Снимка: bTV

Интересна подробност от подготовката на събитието е първоначалният избор на младоженците на облекло – Яна била готова да се омъжи в плажна рокля, а Алек – с къси панталони. Кумовете им – Валентина и Александър Каролеви, обаче ги убеждават да се спрат на традиционните рокля и костюм.

„Затова много голяма намеса имат нашите кумове Валя Каролева и Сашо, защото Валя ме замъкна по едни магазини за рокли и ми каза „ела само да пробваш“. Тя знаеше много добре, че в момента, в който облека класическа сватбена рокля, веднага ще се харесам и ще разбера защо всъщност е този ден. От там нататък идеята за плажната рокля се изгуби тотално някъде“, допълва Яна.

Снимка: bTV

Яна и Алек имат 2 момичета – Ая на 9 години и Хана на 4 години. Актрисата и режисьор сподели, че двете са били много щастливи от решението на родителите си.

„Децата много се радваха. Първата покана, която бяхме направили, я дадохме на тях и те бяха много щастливи.“

Вижте всички снимки от сватбата горе в галерията ни >>>