Казват, че първата роля, която изиграеш в киното, е важна и предопределя професионалния ти път. За Валентина Каролева това важи с особена сила, защото първата й главна роля е да изиграе майка си Весела Тотева, която преминава през ада на наркотиците, за да достигне до един важен етап от живота си – да преодолее зависимостта и да започне да помага на други хора в същото положение. Играта в „Доза щастие“ се оказва истинско предизвикателство за младата актриса, защото това неминуемо връща болезнени спомени и моменти от живота, които всеки би искал да забрави.

Снимка: Евгений Милов

„Доза щастие“ тръгва по кината днес, 8 ноември, за да ни пренесе в една паралелна реалност, която може да се окаже реалност за всеки един от нас, а Валентина Каролева ни разказва любопитни подробности зад кадър, за най-трудната сцена, която я докарва до състояние, в което се разпада, за това как филмът й помага да се запознае с всичките страни на майка си за първи път. А също и за 7-месечната си дъщеря, на която ще покаже филма, когато стане на 10. Чуйте всичко това във видеото.

В деня, в който лентата тръгва по кината, екипът на филма публикува емоционалното писмо на Валя до майка й, в което дъщеря изказва своето възхищение, благодарност и любов към майка си.

А тук може да видите специалното ни интервю с режисьора на „Доза щастие“ Яна Титова:


Както и още интересни факти и новини около българската продукция: