.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яна Титова за „Доза щастие“: Това, което исках да оставя във филма, е моя личен страх да бъдa зависима към нещо

Бистра Момова | преди 1 седмица
Снимка: Евгений Милов
Колкото и сериозна да е тематиката на филма, по време на снимките всички много се забавлявали, а Яна Титова подкупила дъщеря си Ая да играе в него, като обещава да й боядиса косата в лилаво

„Доза щастие“ е първият пълнометражен филм на Яна Титова, който ползва за основа книгата на Весела Тотева „Падение и спасение“. Действието в книгата и филма се развива през 90-те години на 20 век, но то всъщност би могло да се развива по всяко време и навсякъде, защото засяга много разпространена и болна тема за обществото тогава и днес – зависимостта.

„Доза щастие“ – филм, който знае добре какво е да плачеш, да се радваш, да те боли

"„Доза щастие“ е филм, показващ, че всичко е възможно, че човек не трябва да се отказва от себе си и хората, които обича и за това как една наглед глупава случка може да предопредели остатъка от живота ни", споделя режисьорът Яна Титова в интервю за ladyzone.

Яна Титова
Снимка: Евгений Милов

Споделя ни и любимата си и най-въздействаща според нея сцена от лентата, както и какво е да режисира 6-годишната си дъщеря Ая, която също участва във филма. Би ли искала дъщерите й да гледат „Доза щастие“ и какво е посланието му – вижте във видеото.

"Доза щастие" е в кината от 8 ноември.

Асен Блатечки: Моята доза щастие е в децата ми и в работатаОт тъмната ми страна е по-добре да не знаете какво има
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите