Ивелина Сотирова е на 45 години и работи в голяма фирма за текстил в София. Омъжена е от 11 години и имат дъщеря на 16, която се казва Божидара. Тя носи това име, защото за тях е дар от Бога.

Преди 4 години семейството на Ивелина случайно разбира, че баща й има рак на стомаха. Премахват целия стомах, но баща й изпада в кома за 21 дни. „Аз много трудно приех неговата смърт“, призна Ивелина в „Преди обед“ по bTV.

След 6 месеца, разбира, че свекърва й също има рак.

„Това е началото и края на лечението“, казват лекарите тогава. Една година по-късно почива и свекъра й. Ивелина решава, че ще мисли позитивно за живота и ще гледа само напред.

Започва да пътува заедно със семейството си и да обръща повече внимание на здравето си.

Животът й съвсем се преобръща след преглед при мамолог. Открива, че има бучка в гърдата. Налага се спешна операция за премахването й. „Буквално си пишех завещанието“, призна Ивелина. Оказва се, че бучката е доброкачествена. 45-годишната майка се доверява на екипа от професионалисти на „Преди обед“, за да сподели своята нелека история.

Ивелина Сотирова участва в „Променените“, защото вярва, че една жена трябва да се чувства добре и да бъде щастлива.

Дамата е по-консервативна относно външния си вид, но все пак желае да го промени, защото има неща, от които се притеснява. Различната визия приятно повлиява на самочувствието й.

Вижте на какви хирургични процедури се подложи тя във видеото по-горе.