Джон Кромхоф, който живее в дом за възрастни в Канада, е получил над 1000 картички по случай 100-годишнината, дошли от всички континенти. Рожденият ден на възрастния човек е на 24 юни, но той вече приема поздравления на хартия от цял свят.   

Поради пандемичните условия, в центъра за възрастни хора, в който живее, не е разрешено да се събират повече от 10 души за празненство. Оказва се, че Джон има много повече роднини и приятели. Общо неговите деца и внуци са 54. Тогава внучката му измисля решение на проблема.

Тя отправя публична молба към всички техни познати и не само да зарадват нейния дядо с картичка. Никой обаче не е очаквал това, което се случва впоследствие. 

Хора от всички континенти започват да изпращат картички на столетника. Семейството е поразено от отговорите. А картичките карат дядото да се усмихва от ухо до ухо.

"Невероятно е. Има от почти всички места по света!", казва Кромхоф пред Langley Advance Times. Картички и писма пристигали от Аляска, Калифорния, Тексас, дори от Бъкингамския дворец.

"Но не от кралицата“, уточнява Кромхоф. 

Адресът, на който може да бъде изпратена картичка, е:

John Kromhoff
C/o 8888 202nd Street,
Langley, B.C.
V1M 4A7

Столетникът е роден в Ню Уестминстър, през 1921 г. От детството си спомня най-вече, че не е имало телевизия, а "пътищата навремето имаха имена вместо цифри“. Той е израснал във ферма за пуйки, която по-късно продава.