„Леа на 1 годинкааа. Тя е нашето съкровище, нашият най-сладък подарък. Много ТЕ О Б И Ч А М Е, Мама, Папа и Дани“ – написа певицата във Фейсбук профила си.

На 10 февруари т.г., когато навърши 35, Поли Генова сподели пред bTV защо е избрала името Леа за второто си дете.

„Етиен Леви ми разказваше за Леа Иванова, защото е израснал в нейния дом. Аз точно търсих име за детето. То трябваше да звучи добре и на английски, а и имаше лек натиск от другата фамилия, защото Даниел е кръстен на майка ми Даниела. Така избрах Леа Ка̀трин, защото другата баба от Филипините се казва Катрин“ – поясни тогава певицата.

"Леа е много спокойна, нищо общо с брат й Даниел, когото много обичам, но е голямо диване" – допълни със смях Поли, която роди първото си дете на 12 април 2019 г.

Поли Генова се сгоди за своя приятел Джоузеф Шардън в началото на юли 2021 г.

Няколко дни по-късно двамата дадоха първото си съвместно интервю. В „Преди обед“ по bTV Поли и холандецът с филипински корени споделиха как са се запознали и как са решили да отглеждат децата си в България. 

На 20 ноември, неделя, любимата българска поп изпълнителка подари на публиката магически коледен спектакъл, изпълнен с празнично настроение и великолепна музика. По време на музикалното шоу звездата представи 10 коледни песни, 7 от които авторски, и дуети заедно с Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, зареждащи с празничен дух и настроение. Спиращи дъха коледни декори доведоха Лапландия в покрайнините на българската столица, а спектакълът премина в уникален за България формат, в който Поли освен изпълнител, беше и водещ на ток-шоу.

bTV ще излъчи празничния спектакъл тази Коледа.