Правенето на добро може да е ползотворно и за бизнеса. По покана на СНЦ Pet sisters, тази събота (05.11.2022), в галерия Nova Art Space, представители на бизнес, арт и медийните среди ще положат основите на корпоративната благотворителност в полза на бездомните животни у нас.

„Живеем в свят на неравновесие и несправедливост, в който, за съжаление, животните нямат възможност да се защитят сами. За това заставам зад вашата кауза“ - споделя г-жа Елена Кристиано, собственик на Cristian of Roma Group и почетен партньор на инициативата.

С подкрепата на pet friendly хотел "Снежанка" - Пампорово гостите ще имат възможност да видят за първи път и благотворителния календар на организацията за 2023 г., дело на известният фотограф Теди Грозданов.Ще бъде представен и иновативния уебсайт, даващ широки възможности за хората, които не са безразлични към каузата и желаят да я подкрепят. Той е създаден безвъзмездно от Sistemssy, чийто представители ще го презентират.

Хендмейд шоколадите на Анна Кръчмарова от MasterChef и собственик на Anna‘s Chocolates, ще сложат финалния щрих към гурме преживяването.


За доброто настроение на гостите ще се погрижат цигулари и Ния Петрова, победител в „Гласът на България“ – 2018.

Екипът на СНЦ Pet sisters е добре познат с работата си в помощ на бездомните животни. През годините те доказват, че няма невъзможни неща и имат хиляди успешно задомени бездомни страдалчета. Организацията се финансира изключително от дарения и лични средства. Предстои и бизнесът да припознае каузата.

Организаторите на събитието са вдъхновени и от думите на Махатма Ганди: „За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди от отношението и към животните.“