За 1 година Pet Sisters  са спасили 100 живота - толкова са кучетата и котките, на които са намерили нов дом! Едва ли са много организациите и хората, които могат да се похвалят дори с половината на това! Pet Sisters са организация с идеална цел, в помощ на бездомните животни. Но това е само определение. Всъщност това са шепа hora, защото са 5 (систъри, плюс двама брадъри), всеки един от които в продължение на години е помагал на бездомни животни, затова решават, че е време да обединят усилията си, за да бъдат по-ефективни в каузата. Диана, с която вече сме ви срещали, е една от тях.

След една година усилена работа, Pet Sisters ще отпразнуват своя рожден ден с благотворителна фотоизложба. В процеса на търсене на дом на животните се е налагало да правят ужасно много снимки. Най-добрите кадри ще бъдат показани на фотоизложба по време на събитието, за да могат повече хора да видят какви хубави кучета има, и то прибрани от улиците. Фотосите ще могат да бъдат закупени, като средствата ще отидат за зимната подготовка на спасителния център на Pet Sisters. Снимките са на фотографите Евелина Несторова от Photo Of You и на Мария Съботинова.

Снимка: phoTOofYOU

Присъединете се и вие, защото се очертава да бъде много, много весело! И като на всеки рожден ден ще има торта и вино. Тортата ще направи Деси от Dessy's Sugar Tales, а виното ще е от Винен проект Мелвино / Wine project Melvino!

И ако още се чудите струва ли си, да ви припомним случая на Рая. Или по-скоро тя ще ви го припомни сама. 

"Хей, помниш ли ме? Аз теб не те помня. И да те подуша, няма да те позная. И ти няма да ме познаеш.
Смътно си спомням, че бях гладна и жадна и болна и ти ме заряза, защото не бях приятна гледка, а и създавах само грижи. Хората, които ме намериха си мислеха, че ми остават само часове живот. Но ей ме на, почти две години по-късно - жива и здрава съм.
Да ти кажа, живот си живея аз. Тук кучетата не ги връзват на вериги, знаеш ли? Хранят ме. Много ме галят. Сигурно ме обичат.
А ти знаеш ли как се обича куче? Не знаеш. А аз знам как се обича човек!
Моят живот днес е по-хубав, отколкото твоят някога е бил или ще бъде.
Бивша твоя, сега вече Рая.
Поздрави от тучните швейцарски ливади!"

Снимка: Pet sisters